Beşiktaş'ın yıldızına sakatlık şoku

Beşiktaş'ta Alex Oxlade-Chamberlain'in dünkü sakatlığın ardından yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, dünkü Alanyaspor maçında sakatlanan Alex Oxlade-Chamberlain’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Oyuncunun uyluk arka adalesinde (Biceps femoris) tam kat yırtık tespit edildiği duyuruldu.

Kulüp açıklaması şöyle:

"Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Corendon Alanyaspor’la oynadığı müsabakada sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı ve gerilme nedeniyle müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Alex Oxlade-Chamberlain’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (Biceps femoris) tam kat yırtık tespit edilmiştir.

Alex Oxlade-Chamberlain’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

'4 AY YOK'

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIn Sports'un haberine göre, yıldız futbolcunun 4 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. 30 yaşındaki futbolcu, takımda bu sezon 22 maça çıkmıştı.

Daha önce Liverpool ve Arsenal formaları giyen oyuncu, son 10 yılda bu kulüplerde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 200'ün üzerinde maç kaçırmıştı. 

Beşiktaş'ta dün görevden alınan Rıza Çalımbay da maçtan sonra yaptığı açıklamada takımdaki sakatlık sorunundan şikayet etmişti. (SPOR SERVİSİ)