Beşiktaş, Talisca ve Sergio Ramos'la görüşmeleri sonlandırdı

Beşiktaş, Sergio Ramos ve Talisca ile transfer görüşmelerinin anlaşma sağlanamaması üzerine sona erdirildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca ve İspanyol oyuncu Sergio Ramos'la yürütülen transfer görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığını duyurdu.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, iki oyuncuyla da maddi konularda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle görüşmelerin sonlandırıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yazılı ve görsel basınla sosyal medyada Kulübümüzle ilişkilendirilen profesyonel futbolcular Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgili açıklamamızdır: Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır.

Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos’la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir.” (HABER MERKEZİ)