Beşiktaş, Şenol Güneş'i resmen açıkladı: Evine hoş geldin

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, Valerien İsmael'den boşalan teknik direktör koltuğu için Şenol Güneş'le anlaştı. Kulüp tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Şenol Güneş ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır" denildi.

Kulübün sosyal medya hesabından da Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki önceki döneminden görüntülerin bulunduğu bir video paylaşılarak, "Yeni zaferler için, yine, yeni, yeniden evine hoş geldin Şenol Güneş" ifadeleri kullanıldı.

İKİ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Beşiktaş'ta ikinci dönemine başlayacak olan Şenol Güneş, 2015-2019 yılları arasında iki kez Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Tecrübeli çalıştırıcı takımda geçirdiği 4 sezonda çıktığı 198 karşılaşmadan 116 galibiyet elde etti. 45 beraberlik ve 37 mağlubiyet alan 70 yaşındaki teknik adam, maç başına 1.98'lik puan ortalaması elde etmişti.

Bu sezon Süper Lig'de 11 maça çıkan siyah beyazlı ekip, 5 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 19 puanla 5'inci sırada bulunuyor. (HABER MERKEZİ)