Berna Özdemir Taşpınar'dan yoğun bakımdaki Şekip Taşpınar'a: Haziranda ölmek zor

Berna Özdemir Taşpınar, oyuncu eşi Şekip Taşpınar'ın yoğun bakıma kaldırılmasının ardından bir paylaşım yaparak, "Hepimiz evde seni bekliyoruz. Hadi uyan, ‘Haziranda ölmek zor’"" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Alkol zehirlenmesi nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan oyuncu Şekip Taşpınar'ın eşi Berna Özdemir Taşpınar, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak eşine seslendi. Berna Özdemir Taşpınar, "Senin o güzel şefkatin, merhamet dolu yüreğinden bizi mahrum bırakma sevgilim. Haydi uyan, 'Haziranda ölmek zor'" dedi.

Berna Özdemir Taşpınar'ın paylaşımında kullandığı ifadeler şöyle:

"Benim canım sevgilim. Haydi artık bak kaç gün oldu sesini duyamıyorum. Beni ve çocuklarımızı daha fazla bekletme. Biz olmadan her şey eksik. Sen çok güçlüsün ben bunu biliyorum, o kadar çok seviliyorsun ki tanıdığın tanımadığın tüm insanlar sana tüm güzel enerjilerini ve dualarını yolluyorlar. Minik, Pıtı, Kömür, Beşiktaş, Balım, Asi, Beyak, Coci, Müdür, Tostos ve bu çok küçük ve çok zayıf bu ölür. 'Benim bunu yaşatmam lazım' diye aldığın benim onun adını Cino koyduğum çocuklarımız hepimiz evde seni bekliyoruz. Senin o güzel şefkatin, merhamet dolu yüreğinden bizi mahrum bırakma sevgilim. Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’. Seni çok seviyorum, seni çok seviyoruz."

Muğla’da Sıtkı Koçman Hastanesi’nde yoğun bakımda uyutulan 54 yaşındaki oyuncunun durumu hâlâ stabil. Doktorlar yoğun bakımdaki Şekip Taşpınar'ı bugün uyandırmaya çalışacak.

 Şekip Taşpınar, 'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Beyaz Gelincik', 'Behzat Ç.', 'Karadayı', 'Cesur Yürek' ve 'Arıza' gibi birçok projede rol almıştı.