Berna Laçin'den ekonomi tepkisi: Bıktım bu ülkeye layık görülen fakir edebiyatından

Berna Laçin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Bıktım bu ülkeye layık görülen fakir edebiyatından. Lüks dediğin altın musluktur, akan sıcak su değil!" şeklinde tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Berna Laçin, Türkiye ekonomisindeki son durumu eleştirdi. Laçin, "Bıktım bu ülkeye layık görülen fakir edebiyatından" dedi.

'LÜKS DEDİĞİN ALTIN MUSLUKTUR, AKAN SICAK SU DEĞİL'

Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bıktım bu ülkeye layık görülen fakir edebiyatından. 'Millet süt alamıyor sen … için mi üzülüyorsun' demeyin kimseye! Kaliteli yiyecek, seyahat etmek, eğlenmek, bakım ve hijyen ürünleri almak, düzgün bir evde yaşamak LÜKS DEĞİL! Lüks dediğin altın musluktur, akan sıcak su değil!"

'ÜLKEDE BİR GECEDE KİM BİLİR NE MİLYARDERLER DOĞDU'

Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TL mevduatlarında oluşacak kur farkını Hazine'nin karşılayacağını açıklaması sonrası döviz ve altın fiyatlarında dalgalanmalar yaşandı. Buna ilişkin de bir paylaşım yapan Laçin, "Ya güya dolar düştü, şu meşhur teeeleeem ile alayım dedim bu defa bankalar işlem yapamadı. E şimdi yine yükseldi. Ben ve benim gibiler yine öyle bakakaldı. Ülkede bir gecede kim bilir ne milyarderler doğdu. Fırsatlar ülkesi Türkiye" dedi. 

Etiketler berna laçin ekonomi