Bella Hadid: Her gün ölüm tehditleri alıyorum

İsrail ile Hamas arasında yaşanan çatışmalar hakkında konuşan model Bella Hadid, "Ben ve ailem sürekli ölüm tehditleri alıyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Model Bella Hadid, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar hakkında konuştu. "Sessizliğim için beni bağışlayın" diyen model, ölüm tehditleri aldığını açıkladı. 

Hadid, "Her gün ölüm tehditleri alıyorum. Telefon numaram sızdırılmış ve ailem tehlikede. Artık sessiz kalmayacağım. Korku bir seçenek değil. Filistin'deki insanlar ve çocuklar, özellikle Gazze'dekiler, sessiz kalmamamıza dayanamazlar. Biz değil, onlar çok cesur" dedi.

'SİVİLLERE YÖNELİK HER TÜRLÜ TERÖR SALDIRISINI KINIYORUM'

Ntv'nin aktardığına göre, Hadid açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Gazze'ye yapılan saldırılarda hayatını kaybeden ve aile üyelerini kaybeden çocuklar için yas tutuyorum. Acı çeken İsrailli aileler için yas tutuyorum. Bölgenin geçmişini bir kenara koyarsak, sivillere yönelik her türlü terör saldırısını kınıyorum. Hiçbir çocuk veya insan ailesinden alıkonulamaz. Bu hem İsrailli hem de Filistinli insanlar için geçerli. Filistinli olmanın ne kadar zor olduğunu anlamak çok önemli, dünya bizi barış istemeyen teröristler olarak görüyor."

'BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ'

Birlik mesajı veren Hadid, liderlerden de bunu beklediğini belirterek, "Ailem, 75 yıldır Filistin’e karşı işlenen şiddete tanık oldu. Birlikte hareket etmeliyiz. Hepimiz biriz, Tanrı bizi eşit yarattı. Savaşın kuralları vardır ve ne olursa olsun bu kurallara uyulmalıdır. Nerede olursak olalım liderlere bu konuda baskı yapmalı, Gazze'deki acil ihtiyaçlar unutmamalı ve Filistinli masum sivillerin bu savaşta unutulmamasını sağlamalıyız" dedi.

Etiketler Bella Hadid filistin