Belçikalı YouTuber pislik dolu kovayı metrodaki yolcunun üzerine boşalttı

Belçika'da bir metro yolcusunun üzerine su, yağ, kurumuş yaprak ve köpek pisliği dolu kovayı boşaltan Yanike isimli YouTuber gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Belçikalı YouTuber 'Yanike', metroda bir yolcunun üzerine su, yağ, kurumuş yaprak ve köpek pisliği dolu kova boşalttı. Brüksel metrosunu işleten şirket STIB, Yanike hakkında şikayetçi oldu.

Brüksel'de metro durağına gelen trene binen ve elindeki kovayı genç bir yolcunun üzerine boşaltan YouTuber, kapılar kapanmadan hızlıca vagondan çıktı. Bu görüntüler daha sonra YouTube'da yayımlandı. Ancak bir süre sonra şikayet üzerine video yayından kaldırıldı.

AA'nın aktardığına göre STIB Sözcüsü An Van Hamme, Belçika basınına yaptığı açıklamada, "Yolcularımıza yönelik bu tür davranışları, bu tür videolar çekilmesini ve dağıtıma sokulmasını hoş göremeyiz. Yolcularımız küçük düşürülmüştür ve bu asla kabul edilemez. Ayrıca bu kişi aracımıza da zarar vermiştir" dedi.

Üzerine pislik dolu kova boşaltılan 19 yaşındaki metro yolcusunun da polise şikayette bulunduğu açıklandı. (DIŞ HABERLER)