Belçika medyası: Genk’e hayatı zehir etme sırası Adana Demirspor’da

Belçika medyası Avrupa'da peş peşe yenilgiler alıp elenen Genk’in Konferans Ligi'ndeki rakibinin Adana Demirspor olmasını yorumladı: Genk’i eleyerek Avrupa’daki acısına son verebilir...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Demirspor’un Konferans Ligi üçüncü eleme turunda Belçikalı rakibi Genk ile eşleşmesi ülke medyasında geniş yer buldu.

Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi ön elemeleri ile başlayan Belçika Ligi (Pro Leauge) ikincisi Genk, İsviçre’nin Servette takımına elendi.

Belçika ekibi, daha sonra UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak için Yunanistan Ligi takımlarından Olympiakos ile eşleşti. Genk, 1-1 biten ilk maçın rövanşında, uzatma dakikalarında yediği tek golle Avrupa Ligi’ne de veda etti.

Mavi beyazlı kulüp, şimdi de şansını UEFA Konferans Ligi’nde denemek için, Adana Demirspor’un karşısına çıkacak. İlk maç 24 Ağustos’ta Genk’te, rövanş karşılaşması da 31 Ağustos’ta Adana’da oynanacak.

BBC Türkçe'den Yusuf Özkan'ın haberine göre Belçika medyası "Genk’e hayatı zehir etmek için şimdi de sırada Adana Demirspor var." yorumları yaptı.
Adana Demirspor’un, Genk’i eleyerek “Avrupa’daki acısına son verebileceği” belirtiliyor.

Kamu yayıncısı VRT’ye göre, Servette ve Olympiakos karşısında art arda mağlubiyetler alan Genk'in hayatını zehir etmek için şimdi de sırada Adana Demirspor var.
Flamanca yayımlanan De Standaard gazetesi, “Genk, Adana Demirspor karşısında Konferans Ligi’ne katılma şansını da kaçırırsa, sonunda Avrupa'daki acılarından kurtulmuş olacak” diyor. (HABER MERKEZİ)