BBP'den istifa açıklaması: Kayıp olarak görmüyoruz

Partide yaşanan istifalar üzerinden 'operasyon' yapıldığını söyleyen Büyük Birlik Partisi Sözcüsü ve Genel Sekreteri Üzeyir Tunç "Siyasi ahlaktan yoksunları kayıp olarak görmüyoruz" dedi.

BBP Sözcüsü Üzeyir Tunç
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Büyük Birlik Partisi (BBP) Sözcüsü ve Genel Sekreteri Üzeyir Tunç son dönemde partide yaşanan istifalara dair konuştu. Tunç, "Partimizin üyesi iken başka partilere CV gönderecek kadar zavallı ve siyasi ahlaktan yoksun olanların istifasını kayıp olarak görmüyoruz" dedi.

AA'nın aktardığına göre Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, istifalar üzerinden partiye "operasyon yapılmaya çalışıldığını" ifade etti. Ayrılanların partiye dair detayları paylaşmasının sadece onları utandırması gerektiğini belirten Tunç şöyle devam etti:

"Partimizin yetkili kurullarında yapılan toplantılarda, seçilmiş herhangi bir yöneticimizin görüşlerini açıklarken herhangi bir kısıtlamaya maruz bırakılması söz konusu değildir, hiçbir zaman da olmamıştır. Özellikle Sayın Genel Başkan'ımızın, herhangi bir MKYK toplantımızda, söz isteyen bir kurul üyemize söz vermemesi, müdahalede bulunması ya da kendisine yöneltilen herhangi bir soruyu cevaplamaması da söz konusu olmamıştır. Bu gerçeklerin aksindeki her iddia yalandır. Bununla birlikte, her siyasi partide olduğu gibi kamuoyuna yönelik açıklamaların, partimizin istişare edildikten sonra yetkili kurullarda birlikte alınan kararları doğrultusunda ve yine birlikte karar verdiğimiz üslup çerçevesinde yapılması esastır. Bunun aksine davranışlar disiplin meselesidir." (HABER MERKEZİ)