BBP Genel Başkanı Mustafa Destici trafik kazası geçirdi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin makam aracı Tokat'ın Reşadiye ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Hafif yaralanarak hastaneye kaldırılan Destici'nin bir gece kontrol altında tutulacağı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı, Tokat'ın Reşadiye ilçesine 15 kilometre kala kaza yaptı.

Reşadiye ilçesinde mitinge katılacak Destici'nin içinde bulunduğu 06 BBP 001 plakalı makam aracı, Reşadiye-Tokat kara yolu Darıderesi mevkiinde yoldan çıkarak su kanalına düştü.

Kazada, Destici ile araçta bulunan BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar, şoför Murat Öksüz ve Destici'nin koruması Mehmet Özkul yaralandı.

Hafif yaralanan Destici, Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Destici ile Omalar, Reşadiye Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Destici'nin bir gece hastanede müşahede altında tutulacağını açıkladı.

Hatipoğlu, "Sayın Genel Başkan'ın alnında yüzeysel sıyrıklar, sol dizde hafif şekilde bir zedelenme var. Yarın inşallah taburcu olacak. Bu gece misafir edeceğiz. Kendisiyle biraz önce tekrar görüştüm. Gayet iyi, hatta normalde gitmeyi istiyordu ancak doktorlar özellikle kalmasının, misafir edilmesinin daha uygun olacağını ifade ettiler" dedi.

(HABER MERKEZİ)