Battalgazi Belediyesi'nden 500 milyonluk villa projesi: Zenginleri de düşünmek zorundayız

Battalgazi Belediyesi, 500 milyon lira maliyetli villa projesinin temelini attı. Belediye Başkanı Osman Güder, "Zenginleri de düşünmek zorundayız, Battalgazi’nin neden elitistleri olmasın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yıllık ödeneği 215 milyon lira olan belediye, 500 milyon lira maliyetli  ‘villa şeklinde site’ projesinin temelini attı. 9 Eylül'de yapılan etkinlikte konuşan Battalgazi Belediyesi Başkanı Osman Güder, projenin Malatya’da bugüne kadar yapılmış en büyük ‘villa şeklinde site’ olduğunu belirtti.

Halk TV'den Hazar Dost'un haberine göre villaların üç yıl içinde bitirilmesi planlanırken ihale, AK Parti'den belediye meclis üyesi adayı olan Cemal Ravcı’nın şirketine verildi.

'BATTALGAZİ’NİN NEDEN ELİTİSTLERİ OLMASIN'

120 villanın tanesinin 4 milyon 166 bin TL’ye mal olacak olmasına dair tepkilere Battalgazi Belediyesi Başkanı Güder, “Bizler şehri düşünürken, bir bütün olarak düşünmek zorundayız. Dar gelirli insanlarımızı düşünmek zorundayız, şehrin tüccarını düşünmek zorundayız, şehrin zenginini de düşünmek zorundayız, şehrin öğretmenlerini de düşünmek zorundayız. Toplumun her kesimin ihtiyacını karşılamak zorundayız. Battalgazi’nin neden elitistleri olmasın” diye yanıt vermişti. (HABER MERKEZİ)