Başakşehir ligde ikinci sıraya yükseldi

Süper Lig'in 12. haftasında ağırladığı Giresunspor'u 3-1 mağlup eden Başakşehir, ligde averajla ikinci sıraya yükseldi.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında Medipol Başakşehir, evinde Bitexen Giresunspor’u 3-1 mağlup etti. Turuncu lacivertli takım, puanını 23’e yükseltirken, yeşil beyazlılar ise 9 puanda kaldı. 

AA'daki habere göre Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren goller Ndayishimiye, Keny ve Ömer Ali Şahiner'den geldi. Konuk ekibin tek golünü Serginho attı.

Bu sezon 7. galibiyetini alan turuncu-lacivertli ekip, puanını 23'e yükseltip aynı puana sahip Adana Demirspor'un averajla önünde ikinci sıraya çıktı. Altıncı yenilgisini alan Giresunspor ise 9 puanda kaldı.

Medipol Başakşehir, ligde gelecek hafta deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. Giresunspor ise sahasında İstanbulspor'u konuk edecek.

GİRESUNSPOR TARAFTARLARINDAN TEPKİ

Medipol Başakşehir'e 3-1 mağlup olan Giresunspor'da takımı desteklemeye gelen taraftarlar, kulüp yönetimine tepki gösterdi.

Giresunsporlu taraftarlar, takımlarının yediği ikinci golün ardından "Yönetim istifa" tezahüratlarında bulundu. (HABER MERKEZİ)