Başak Demirtaş, eşinin son Meclis konuşmasını paylaştı: Söyledikleri ne kadar da geçerli değil mi?

Başak Demirtaş, İmamoğlu'na verilen cezanın ardından Selahattin Demirtaş'ın tutuklanmadan önceki son Meclis konuşmasından bir bölümü paylaşıp sordu: "Söyledikleri halen ne kadar da geçerli, değil mi?"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hapis ve siyaset yasağı cezası verilmesinin ardından, hakkındaki AİHM kararlarına rağmen Edirne Cezaevi'nde tutulan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'tan dikkat çekici bir paylaşım geldi.

Başak Demirtaş, Selahattin Demirtaş’ın 1 Kasım 2016 tarihli, tutuklanmadan önceki son Meclis grup toplantısındaki konuşmasından bir bölümü paylaşarak, "Selahattin'in, tutuklanmadan sadece üç gün önce söyledikleri halen ne kadar da geçerli, değil mi?" diye sordu. Paylaşım, Selahattin Demirtaş'ın hesabından da retweet edildi.

Demirtaş videoda, güçlü bir muhalefet bloku kurulması ve Türkiye’ye alternatif bir demokratik iktidar seçeneği sunulması gerektiğine işaret ederek demokratik muhalefet bloklarına kapalı olmadıklarını vurguluyordu. (HABER MERKEZİ)