Barınamıyoruz Hareketi 12 Aralık'ta Ankara'ya gidiyor

Üniversite öğrencilerinin barınma hakkına dikkat çeken Barınamıyoruz Hareketi, Ankara'da toplanacak. Meclis'teki bütçe görüşmelerini hatırlatan öğrenciler "Ayın 12’sinde Ankara'ya gidiyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'de yurt ve artan kira sorununu protesto ederek "Barınamıyoruz" diyen öğrenciler 12 Aralık’ta Ankara’da olacak. Meclis'te 2022 yılı bütçe görüşmelerinin sürdüğüne dikkat çeken öğrenciler, “Her yılın rutini olan bütçe görüşmelerinin de tarihimizin de farkındayız. Artık onları da planlarını da öğrencileri görmeyen bütçelerini de beklemiyoruz" dedi.

Barınamıyoruz Hareketi ile “Artık yeter” diyen gençler, 12 Aralık’ta herkesi Ankara’ya davet ederek sosyal medyadan şu mesajı yayımladı:

“Her yılın rutini olan bütçe görüşmelerinin de tarihimizin de farkındayız. Artık onları da planlarını da öğrencileri görmeyen bütçelerini de beklemiyoruz. Artık sadece bir adım atmaya değil, koşmaya niyetleniyoruz. Bizi ittikleri uçurumun kıyısını eşik kabul ediyoruz. Bu eşikten atlayacağız. Ayın 12’sinde ‘yönetenlerin şehrine’ Ankara’ya gidiyoruz.” (HABER MERKEZİ)