Baldwin setteki ölümlü 'kaza'yı anlattı: Tetiği ben çekmedim

Rust filminin çekimlerinde kazara görüntü yönetmeninin ölümüne neden olan ABD'li aktör Alec Baldwin: Tetiği ben çekmedim. Asla kimseye silah doğrultup tetiği çekmem.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- ABD'li aktör Alec Baldwin, Rust isimli filmin çekimleri sırasında Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olan silah kazasıyla ilgili ilk kez konuştu.

21 Ekim'deki olaydan sonra ilk defa ABC televizyonuna konuşan Baldwin, Hutchins'i öldüren kurşunu kendisinin sıktığını kabul etmediğini söyledi.

Olay anlatırken gözyaşlarını tutamayan Baldwin, "Tetiği ben çekmedim. Asla kimseye silah doğrultup tetiği çekmem" dedi.

Bugün tamamı yayınlanacak röportajın tanıtım videosunda, gerçek bir merminin sette ve silahın içinde ne işi olduğunu bilmediğini ifade eden Baldwin, "Hala inanmakta zorluk çekiyorum. Yaşananlar bana gerçek değilmiş gibi geliyor" diye konuştu.

Daha önce Amerikan basınına yansıyan haberlerde, aktör Baldwin'in ateşlediği silahın çekimde kullanılmak üzere yardımcı yönetmen Dave Halls tarafından verildiği kaydedilmişti.

Halls'ın, Baldwin'e bir silah uzatarak "güvenli" diye seslendiği, ifadesinde silahta gerçek mermi olduğunu bilmediğini söylediği mahkeme kayıtlarına yansımıştı. (AA)