Bakırköy'deki kılıçlı saldırgan tekrar gözaltına alındı

Avukat Levent Dağlaroğlu, elinde kılıç ve satırla meslektaşına saldırırken etraftakileri de tehdit etti. Dağlaroğlu, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine tekrar gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avukat Levent Dağlaroğlu, Bakırköy'de elinde kılıç ve satırla meslektaşı Ramazan Erdoğan’a saldırdıktan sonra etraftakileri de tehdit etti. Dağlaroğlu, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine tekrar gözaltına alındı. 

DHA'nın haberine göre, Kartaltepe Mahallesi'nde 20 Ekim Perşembe günü meydana gelen olayda, avukat Levent Dağlaroğlu elinde kılıç ve satırla bağırıp, etrafa küfürler etti. Avukat Dağlaroğlu önce meslektaşı Ramazan Erdoğan’a daha sonra sokaktaki insanlara saldırdı. Olay üzerine gözaltına alınan avukat Dağlaroğlu, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından incelenen güvenlik kamerası görüntülerinin ardından Dağlaroğlu tekrar gözaltına alındı. Avukat Dağlaroğlu emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi. (HABER MERKEZİ)