Bakan Göktaş: Ankara 5 yıldır hizmet siyasetinden çok uzak

Mamak'ta konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ankara son 5 yıldır eser ve hizmet siyasetinden çok uzakta" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ankara’daki temasları kapsamında Mamak’ta AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Göktaş, seçim hazırlıkları kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Ardından partililere konuşma gerçekleştiren Bakan Göktaş, Mamak’ta bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, 9 gün sonra yapılacak seçimler için destek beklediğini dile getirdi.

Ankara’nın son 5 yıldır eser ve hizmet siyasetinden çok uzakta olduğunu ifade eden Bakan Göktaş, "Önümüzdeki bu seçimde yine son dakikaya kadar sandığa sahip çıkarak inşallah Ankara Büyükşehir Belediyemizde Turgut Altınok Başkanımızla, Mamak’ta Asım Balcı Başkanımızla eser ve hizmet belediyeciliğine devam diyeceğiz" dedi.

Bakan Göktaş, buradaki temaslarının ardından Mamak’ta bulunan Laika Akbilek Aile Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezdeki kreşte çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Göktaş, ardından eğitim verilen odaları tek tek gezerek kadınların yapmış olduğu çalışmaları yakından ilgiyle inceledi. Bakan Göktaş, üreten kadınlara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.