Bahçeli: Kılıçdaroğlu çık adaylığını açıkla, neyi bekliyorsun?

MHP lideri Bahçeli, "Kılıçdaroğlu aday mısın, değil misin? Bal yapmayan arı gibi vızıldamayı bırak. Çık adaylığını açıkla. Neyi bekliyorsun? Er meydanına çıkacak cesaretin var mı?" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Bahçeli, "Kılıçdaroğlu aday mısın, değil misin? Bal yapmayan arı gibi vızıldamayı bırak. Çık adaylığını açıkla. Neyi bekliyorsun? Er meydanına çıkacak cesaretin var mı?" dedi.

Anket şirketlerine tepki gösteren Bahçeli, "Millet iradesine kast etmek için sıraya giren güdümlü anket şirketlerinin hepsi birden ayaklarımızın altında paspastır" şeklinde konuştu.

Seçimlerin zamanında yapılacağını da vurgulayan Bahçeli’nin gündeme ilişkin konuşmasından satır başları şöyle:

“2023 yılında müstesna bir demokrasi şöleni, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılı da muhteşem bir coşkuyla kutlanacaktır.

SİZ BİZİ YOK SAYACAKSINIZ, BİZ DAHA ÇOK VAR OLACAĞIZ: Kısır gündemlere sıkışmıyoruz, algı operasyonlarına bakmıyoruz, siyaset cambazlarına aldırmıyoruz, ters propagandalara aldanmıyoruz, sahte ve düzmece anketlere hiç takılmıyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin oy oranlarını düşük gösterenlere, siyasetimizi küçümseme hayasızlığına düşenlere, sipariş kamuoyu araştırmalarıyla devamlı itibar cellatlığı yapanlara diyoruz ki, sizler bizi yok sayacaksınız, Allah’ın izniyle biz daha çok var olacağız.

ANKET ŞİRKETLERİNİN HEPSİ BİRDEN AYAKLARIMIZIN ALTINDA PASPASTIR: Sizler bizi hafife alacaksınız, günü geldiğinde ağırlığımız altında ezilmekten de kurtulamayacaksınız. Anketler partimizi ha yükseğe çıkarmış, ha dibe çekmiş, ha uçurmuş ha uçurumdan itmiş, hiç ama hiç önemli değildir. Ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar.

Hangi talimatı, hangi tembihi almışlarsa durmasınlar tatbik etsinler. Birisi değil, tek tek değil, alayı birden üzerimize gelsinler. Hiç fark etmez, demokrasiye ve millet iradesine kast etmek için sıraya giren güdümlü anket şirketlerinin hepsi birden ayaklarımızın altında paspastır.

ANKETLE DOĞMADIK Kİ, ANKETSİZ ÖLELİM: Biz ankete değil, gönlünü ve yüreğini açan, dudaklarından dua ve destek sözleri tane tane dökülen yurdumun ve milletimin tertemiz insanlarına bakıyoruz. Anketle doğmadık ki, anketsiz ölelim. Anketle var olmadık ki, anket olmayınca yok olalım.

TÜRK MİLLETİ SEVDALILARINI MAHCUP ETMEYECEKTİR: Bizim durmamız demek Türklüğün susması demektir. Bizi durduracaklarmış, bizim durmamız demek tarihin sessizliğe gömülmesi demektir. MHP, önüne bakıyor mücadelesine odaklanıyor, Cumhur İttifakı Türkiye'yi büyütme ve yükseltme amacına giriyor. Gerçek anketi yapacak gerçek güç millettir. MHP’ye kefen biçenler günü geldiğinde bizatihi kendileri giymek zorunda kalacaktır. Türk milleti sevdalılarını mahcup etmeyecektir.

ALTILI MASA ZİLLETİN MAYALANDIĞI ZARARLI KIMIL MASASIDIR: Henüz cumhurbaşkanı adayını açıklayamayan zillet ittifakına Türk milletinin yüzü dönüktür. Bu masa kinin, kirin ve kifayetsizliğin masasıdır. Bu masa zilletin mayalandığı zararlı kımıl masasıdır. Her yerinde çatlakların olduğu masadır.

EKONOMİK BAĞIMSIZLIĞIMIZI TEHDİT EDENLERE SEYİRCİ KALINMAYACAKTIR: Gıda, enerji, akaryakıt fiyatlarında dengesizliklerin ekonomik bir temeli ve makul ve meşru nedeni yoktur. Ekonomik ve mali bağımsızlığımızı tehdit edenlere, vatandaşlarımızın kazancına musallat olanlara seyirci kalınmayacaktır. Fiyatların artışı konusunda ajan gibi faaliyet içinde olanların lekeli varlığı inkar edilemez. Türkiye siyasi ve ekonomik tuzakları bozmaktadır. Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan buğday ve arpa alım fiyatları memnuniyet vericidir.

FİTNENİN BAŞI GÖVDESİNDEN KOPARILACAK, KÖKÜ DE KAZINACAKTIR: Güney sınırlarımız boyunca çatısı örülmek istenen terör devleti engellenmiş, ihanetin çıkış noktaları kapatılmıştır. Türkiye, bölücü teröre müsaade etmeyeceğini hem sınır içinde hem de sınır ötesinde güç kullanarak ve şehitler verecek kanıtlamıştır. Fitnenin başı gövdesinden koparılacak, kökü de kazınacaktır. Terörle mücadele bir millet kararıdır, karşı çıkanlar teröristlerin safındadır. Geçtiğimiz hafta PKK/YPG'li bir elebaşı ABD'li bir yetkiliden silah aldıklarını açıklamıştır. Yardım ve yataklık halinde olan ülkeleri müttefiklik kategorisinde nasıl göreceğiz? Hani terör bir insanlık suçuydu? Teröre destek veren hiçbir ülke insan haklarından, insanlık değerlerinden bahsedemez.

KILIÇDAROĞLU 3 MAYMUNU OYNAMAKLA MEŞGUL: Türkiye terörle mücadeleyi muazzam bir iradeyle sürdürmektedir. CHP Genel Başkanı'nın gündemi bambaşkadır. Devamlı 3 maymunu oynamakla meşguldür. Kılıçdaroğlu'nun kimlerin dümen suyunda çırpındığını merak etmekte, bir cevap beklemektedir. Diğer zillet partilerinin nerede hizalandıkları muammadır. CHP kayıptır, diğer marjinal zillet partileri kenara çekilmişlerdir.

SEÇİM ZAMANINDA YAPILACAKTIR: Beğenseler de beğenmeseler de seçim zamanında yapılacaktır, o demokratik randevunun tarihi ise 2023 yılının Haziran ayıdır. Gerçekte milli güvenlik sorunu olan zillet ittifakının boşuna kurduğu bir komisyon vasıtasıyla seçim güvenliğiyle ilgili çağrıda bulunması ve yaptığı sözde çalışmayı kamuoyuyla paylaşması tam bir pişkinlik ve çelişkidir.

Bunlar seçim güvenliğini sağlama yetkisini nereden almayı düşünmektedir? Bu devletin hakimi varken, savcısı varken, polisi varken, jandarması varken, zillet ittifakı sandık güvenliğini hangi vasıtalarla sağlamanın peşindedir?

Yoksa bizim bilmediğimiz bir hazırlıkları mı söz konusudur? Mesela dağdan indirecekleri teröristleri sandık başına mı dikecekler? Güvenliği bölücülere mi havale edecekler?

KILIÇDAROĞLU ÇIK ADAYLIĞINI AÇIKLA: Birbirine benzemeyen partilerin ittifakıyla vücut bulan zillet bedeni, taşınması çok külfetli siyasi bir ağırlık haline gelmiştir. Bunların elle tutulacak hiçbir projesi yoktur. Henüz kimi Cumhurbaşkanı adayı gösterecekleri de derin bir anlaşmazlık ve tartışma konusudur.

Sayın Kılıçdaroğlu, bal yapmayan arı gibi vızıldamayı bırak, mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın? Değil misin? Neden susuyorsun? Niçin duruyorsun? Neyi bekliyorsun? Hangi mantıkla keçeyi suya atıp çıkan yerlerini taşlıyorsun?

Sayın Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olacak yürek sende var mı onu söyle? Gözün kesiyor mu ondan bahset? Er meydanına çıkabilecek cesaretin var mı onu ifade et?" (HABER MERKEZİ)

Etiketler devlet bahçeli mhp