Bağcılar'da kalaşnikoflu çatışma: 3 kişi tutuklandı

Bağcılar'da uyuşturucu ticareti yaptığı belirtilen iki rakip çete arasındaki kalaşnikoflu çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağcılar'da uyuşturucu çeteleri arasındaki silahlı çatışma sonrası gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklanırken, 3 kişi hakkında adli kontrol uygulandı.

Yavuz Selim ve İnönü Mahallesi'nde 3 Temmuz Pazar günü saat 01.30'da, uyuşturucu ticareti nedeniyle aralarında husumet olduğu tespit edilen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Polis, E.Ç., B.Ç., M.Y.,O.K., B.B ile uzun namlulu silahı kullanan A.C.U. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler 'Mala Zarar Verme', 'Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması' ve 'Kasten Yaralama' suçlarından adliyeye sevkedildi. Şüphelilerden B.Ç., M.Y. ve B.B. hakkında adli kontrol uygulanırken, E.Ç, O.K. ve A.C.U. tutuklandı. Çatışmada yaralanan E.I. isimli kişiyse hastaneye kaldırıldı. 

DHA'nın haberine göre, olay yerinde yapılan incelemede toplam 15 kalaşnikof mermi kovanı, 13 kovan, 1 tabanca ve 5 fişek bulundu. Saldırıda kullanıldığı belirtilen kalaşnikof tüfeğin ise İnönü Mahallesi'nde boş bir alana atıldığı tespit edildi. (HABER MERKEZİ)