Azerbaycan hatırası: Mehmet Ağar ve ünlüler Mansimov'un davetinde

Sedat Peker'in Mübariz Mansimov'a ait marinaya çökmekle suçladığı Mehmet Ağar'ın Mansimov'un annesinin doğum günündeki görüntüleri ortaya çıktı. Davette Sibel Can, Osman Müftüoğlu gibi ünlüler de var.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Organize suç örgütü liderliğinden mahkum olan Sedat Peker, hakkında başlatılan soruşturmalardan sonra kaçtığı yurt dışında yayınladığı videolarda eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı Azeri milyarder Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'na ait Bodrum Yalıkavak Marina'ya 'çökmekle' suçladı. İddialarla ilgili tartışmalar sürerken KRT'de 2014 yılına ait görüntüler yayınlandı.

 

Görüntülerde Mehmet Ağar, Mansimov'un annesinin doğum günü partisinde masanın başında oturuyor. Ağar'ın yanında yanında Mübariz Mansimov, onun yanında sanatçı Mahsun Kırmızıgül ve Hürriyet gazetesinin başyazarı Osman Müftüoğlu ile karşılarında Sibel Can oturuyor. Kutlamada Sibel Can şarkı söylüyor ve Mansimov ile dans ediyor. Hürriyet gazetesi yazarı Osman Müftüoğlu 'bozkurt' işareti yapan Masimov'a 'zafer' işareti yaparak karşılık veriyor. 

KRT'de yer alan habere göre, söz konusu doğum günü partisi, Azerbaycan'ın Lenkeran kentinde, Gurbanoğlu'nun sahibi olduğu otelde verildi. (HABER MERKEZİ)