Aynur Doğan Türkiye Turnesi başlıyor

Kürt müziğinin güçlü sesi Aynur Doğan'ın uzun bir aradan sonra çıkacağı Türkiye turnesi Ankara konseriyle başlıyor. Sanatçı İstanbul, Mersin ve Diyarbakır'da da sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir süredir yurt dışında yaptığı çalışmalara ağırlık veren ve birçok ülkede çok sayıda konser düzenleyen sanatçı Aynur Doğan’ın, uzun bir aradan sonra Türkiye’nin farklı illerinde vereceği konserler başlıyor.

Doğan, 4 Mart Cuma günü Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki konserle başlayacak olan turne kapsamında 6 Mart’ta İstanbul Volkswagen Arena’da, 7 Mart’ta İstanbul Bostancı Kültür Merkezi’nde, 9 Mart’ta Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde ve 11 Mart’ta Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde dinleyicileriyle buluşacak.

2021’de Uluslararası Dünya Müzik Fuarı Womex 2021 Sanatçı Ödülü'nü kazanan Aynur Doğan, bu ödüle “Kürt ve Alevi kültürünün korunmasına yönelik çalışmaları, siyasi baskı karşısında sanatıyla gösterdiği duruş ve sanatçılar için örnek teşkil etmesi nedeniyle” layık görülmüştü.

Birçok salonda biletlerin satışa sunulmasından kısa süre sonra tükenen konserler için biletlerin satıldığı passo.com sitesinde sınırlı sayıdaki özel bilet kategorilerinden bilet alınabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)