Aydın Ayaydın: Erdoğan'ın diplomasını gördüm demedim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite hocası Aydın Ayaydın, "Dört yıl boyunca hem derslerine girdim hem de sınavlarını yaptım. Ben hiçbir zaman Erdoğan’ın diplomasını gördüm demedim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversitede hocası olan eski CHP Milletvekili Aydın Ayaydın, Erdoğan'ın diplomasıyla ilgili tartışmalar üzerine konuştu.

TELE 1'den Enver Aysever'e konuşan Ayaydın, "İsmimin gündeme gelmesinden son derece rahatsızım. Gerek 2014 seçimlerinde gerekse son seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermedim. Her iki seçimde de rakiplerine oy verdim. 22 yıldır AK Parti’ye oy vermedim" dedi.

"Tayyip Bey'in okuduğu dönemde asistan olduğum için 4 yıl boyunca hem derslerine girdim hem de sınavlarını yaptım" diyen Apaydın diploma tartışmasıyla ilgili ise, "Okula devam zorunluluğu yoktu. Tayyip Bey zaten gece dönemi öğrencisiydi. Okula sınavdan sınava gelirdi. O dönem sağ sol çatışması vardı. Ben sadece bunları söyledim. Ben hiçbir zaman Erdoğan’ın diplomasını gördüm demedim" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)