Atatürk'e hakaret eden Şevki Yılmaz'a Bilgin'den yanıt: Vatan haini

"Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum" diyen Şevki Yılmaz'a yanıt veren CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, "ilk işimiz bu karanlık zihniyetle mücadele etmek" olacak dedi.

Google Haberlere Abone ol

 

DUVAR - "Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum" diyerek Atatürk' e hakaret eden Şevki Yılmaz'a bir tepki de CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin'den geldi.
CHP'li Atasoy Bilgin yaptığı basın açıklamasıyla ülkeyi ve laikliği tehdit eden karanlık zihniyetle sonuna kadar mücadele edeceklerinin altını çizdi.

'İLK İŞİMİNİZ BU KARANLIK ZİHNİYETLER MÜCADELE OACAK'

Bilgin basın duyurusunda şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizin kurucu lideri Ata'mıza yönelik akla sığmaz hakaretler edilen videoyu ben de seyrettim. Kanım dondu. Cumhuriyetimizin de milletimizin de düşmanı olanların muktedir olduklarında neler yapabileceklerinin, nasıl bir hayat tarzı dayatacaklarının göstergesidir. Bu nefret suçu Ata'mıza, onun öncülük ettiği laik demokratik cumhuriyete sahip çıkan bizlere ve milletimize yöneliktir. Asla cezasız kalmamalıdır. Ne yazık ki bu karanlık zihniyet, Başiskele, Yuvacık'a iktidarın gözetiminde ve Belediyemiz yöneticilerinin desteğiyle kaçak yapılarla konuşlanmıştır. Göreve geldiğimizde ilk işimiz, bu karanlık sapkın zihniyetle mücadele etmek, yaptıkları kaçak binaları başlarına yıkmak olacaktır."

(HABER MERKEZİ)