Atatürk Olimpiyat'ta futbolcular yeşile boyandı

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki İstanbulspor-Galatasaray maçında futbolcular yemyeşil oldu. Stadın çimlerinin yanıklar nedeniyle gıda boyasıyla boyandığı iddia edildi, Galatasaray Şrek resmi paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig’in 3. haftasında ertelenen İstanbulspor-Galatasaray karşılaşması bugün İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynandı.

Maçın ilk yarısında Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira aldığı darbe nedeniyle uzun süre yerde kaldı. Ardından ayağa kalkıp tedavi için kenara giden futbolcunun saçları ve formasının yeşile boyandığı görüntü sosyal medyada gündem oldu. İlerleyen dakikalarda diğer futbolcuların formaları da yeşile döndü.  

BeIN SPORTS'tan Deniz Biricik'in haberine göre bunun sebebi, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın çimlerinin oluşan yanıklar nedeniyle gıda boyasıyla boyanması. 

'BUGÜN YEŞİL FORMA GİYMİYORUZ'

Durumun sosyal medyada gündem olmasının ardından Galatasaray Kulübü de İngilizce X (twitter) hesabından paylaşım yaptı: "On a small note, we’re not wearing green jerseys today (Küçük bir not olarak, bugün yeşil forma giymiyoruz)”... Kulüp hesabından bir de yeşil animasyon karakteri Şrek'in resmini paylaştı. 

(HABER MERKEZİ)