Astor Enerji'den çocuklar için film gösterimi

Astor Enerji, Engelsiz Yaşam Gündüz Bakım Evi öğrencileri için film gösterimi düzenledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Astor Enerji A.Ş, Engelsiz Yaşam Gündüz Bakım Evi öğrencileri için kiraladığı özel sinema salonu ile, bakım evinin yaklaşık 80 öğrencisi için bir film gösterimi düzenledi. 

Etkinliğe Astor Enerji A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürü Aleyna Geçgel'in yanı sıra bakım evinin müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve şirketin kurumsal iletişim departmanı çalışanları katıldı. Çocuklara hediyelerin dağıtıldığı etkinliklerin önümüzdeki aylarda da devam edeceği açıklandı. 

 

Etkinlikte konuşan Geçgel, önümüzdeki ay planlanan köy okulu ve huzur evi projeleriyle de toplumsal fayda odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti ve şöyle konuştu:

“Biz Astor Enerji olarak sadece enerji sektöründe değil, topluma ve çevreye karşı da sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Engelsiz Yaşam Gündüz Bakım Evi öğrencileri için düzenlediğimiz bu etkinlik, onların hayatlarına biraz olsun renk katmak ve onlara güzel anılar biriktirmeleri için bir fırsat sunmak amacıyla gerçekleşti. Bu tür etkinliklerin devamlılığını sağlamak, kurum olarak sosyal sorumluluklarımızı yerine getirme konusundaki kararlılığımızı göstermek adına önemli. Köy okulu desteği ve huzur evi ziyareti projelerimizle, eğitim ve yaşlılık alanlarında da topluma katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu projelerin başarılı bir şekilde hayata geçmesini ve toplumumuz için faydalı olmasını umuyoruz.”