Aslı İnandık, 'Deneme Çekimi'ni anlattı: İnsanın olduğu yerde ego savaşı devreye giriyor

Aslı İnandık, başrolünü oynadığı ve senaryosunu Semih Gülen'le birlikte yazdığı "Deneme Çekimi" dizisiyle ilgili, "Tamamen bizim sektörde 10 senedir yaşadığımız şeyleri anlattık" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aslı İnandık, BluTV'de izleyicilerle buluşan BluTv dizisi 'Deneme Çekimi'ni anlattı. İnandık, "'Deneme Çekimi', tamamen sektörde benim 10 senedir deneyimlediğim şeylerin bütünü. Orada Kübra bir figür, bir şeylere maruz kalıyor; Kübra'nın tepki ve tepkisizliğiyle kurulmuş bir dünya. Tamamen bizim bu sektörde 10 senedir yaşadığımız şeyleri biraz iğneleyici bir dille, zaman zaman kıkırdatacak, zaman zaman üstüne düşünülecek donelerde süslemeye, bir dünya yaratmaya çalıştık Semih Gülen'le" ifadelerini kullandı. 

T24'te Muammer Brav'a konuşan İnandık, "Benim ablamlar, memur, öğretmen, eşi bankacı sektör dışından insanlar. Onlar izleyince 'Böyle şeyler mi oluyor?' diye düşünmüşler. Ya da 'Ben sektörün çok dışındayım, biz çok pembe taraflarını görüyoruz. Atılan kulaçları, ödenen bedelleri görmediğimiz için biz sadece izlediğimiz şeyler üzerinden ahkam kesiyoruz' diyen de var" diye konuştu.

'İNSANIN OLDUĞU YERDE EGO SAVAŞI DEVREYE GİRİYOR'

İnandık sözlerine, "Beyaz yakalı olup aynı savaşları iş yerinde veren de var. Bunlar her yerde. Çoğumuz bir toplulukla çalışıyoruz. İnsanın olduğu yerde ego savaşı devreye giriyor. Her sektörde var ancak bizim sektörde ekstra. Küçük balıksan sistem seni hemen yutuyor" diye devam etti. 

27'nci İstanbul Tiyatro Festivali'nde prömiyer yapan 'Hamiyet' oyunuyla ilgili de, "Oyunumuz çok güzel oldu. Peyk'in biraz kendi şarkılarından, kendi tarzlarından yola çıkarak Peyk'in solisti İrfan'ın çocukluğuna dayanan gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek Deniz Madanoğlu'nun yazdığı bir hikaye. Çok etkileyici bir hikaye" dedi.