'Asi Kızlar' 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü canlı yayında kutlayacak

'Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler' kitabının yaratıcıları Ümran Özbalcı ve Ayşegül Gürsel, bilgisayar programcısı Elif Eda Güneş, aktivist Deniz Çevikus, illüstratör Merve Ergenoğlu ve eskrimci Deniz Selin Ünlüdağ ile Instagram'dan 21.00’de yapacağı canlı yayın ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aralarında Müzeyyen Senar, Nene Hatun, Ayşen Gruda, Leylâ Erbil, Ümmiye Koçak, Canan Dağdeviren gibi isimlerin yer aldığı, illüstrasyonlarla renklenmiş hayatlarını konu edinen 'Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler'de Türkiye’den 100 kadının yaşamları anlatılıyor.

İlk iki kitabıyla gündem olan 'Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler' bu defa Türkiye’den hikâyelerle, farklı mesleklerden ve farklı yaşlarda kadınların başarı öykülerini okura sunuyor.

hep kitap, Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler kitabının yaratıcıları Ümran Özbalcı ve Ayşegül Gürsel; bilgisayar programcısı Elif Eda Güneş, aktivist Deniz Çevikus, illüstratör Merve Ergenoğlu ve eskrimci Deniz Selin Ünlüdağ ile hep kitap Instagram hesabından 21.00’de yapacakları canlı yayın ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)