ASAP Rocky'den Rihanna'ya: En iyi eserimiz çocuklarımız

Şarkıcı Rihanna ile birlikteliklerinden iki çocukları olan rapçi ASAP Rocky, Rihanna ile en iyi iş birliğinin oğulları olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Rihanna ile birlikteliklerinden iki çocukları olan rapçi ASAP Rocky, Rihanna ile ilişkisi hakkında konuştu. 

Las Vegas'taki Formula 1 Grand Prix'ye katılan rapçiye, Rihanna ile en iyi iş birlikleri soruldu. ASAP Rocky, soruyu "Çocuk yapma konusunda iş birliği yaparak gerçekten harika bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Sanırım bu şimdiye kadarki en iyi eserimiz. Hiçbir tasarım bundan daha iyi olamaz. Gelip bize yardım eden üçüncü bir yaratıcımız vardı, Tanrı adında bir hayalet yaratıcı. Her şeyi şekillendirdi ve bu güzel meleklerimiz verdi" ifadeleriyle cevapladı.

Yaklaşık üç yıldır birlikte olan Rihanna ile ASAP Rocky'nin ilk çocukları 13 Mayıs 2022'de doğdu. Bebeklerine RZA Athelston Mayers adını veren çiftten Rihanna, Super Bowl devre arasındaki performansında ikinci çocuğuna hamile olduğu duyurdu. Çiftin ikinci oğulları 1 Ağustos 2023'te doğdu. Rihanna ile ASAP Rocky, bebeklerine Riot Rose Mayes ismini verdi. 

 

Etiketler rihanna asap rocky