Arkeo Duvar'ın ikinci kitabı okuyucu ile buluşuyor

16 sayıdır yayınlanan e-dergiyle, yüzlerce makale ve söyleşiyle ortaya çıkan deneyime ArkeoDuvar’ın ikinci kitabı ekleniyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Gazete Duvar çatısı altında yayın hayatına başlayan ve iki yılı aşkın süredir yayın hayatına devam eden Arkeo Duvar’ın savaşlar, depremler ve salgın hastalıkları anlatan ilk kitabının ardından ikincisi de okuyucu ile buluşmaya hazırlanıyor. Arkeo Duvar’ın Sakin Kitap tarafından hazırlanan ikinci kitabında aşk, cinsellik ve erotizm, fal, büyü ve tılsım, oyun ve oyuncak sayıları yer aldı.

Kitabın tanıtım bülteninde "Basit yalanların büyük mitlere ve kutsal efsanelere dönüştürülmeye çalışıldığı böylesi zamanlarda, eskinin kadim bilgisini günümüze ulaştırmayı amaçlayan ArkeoDuvar, bu toprakların binlerce yıllık tecrübesini kitaplara dökmeye devam ediyor. Aşk, Büyü ve Oyun, belki de kendilerinin bile unuttuğu geçmişiyle bu kitapta yüzleşiyor. Keyifli okumalar" denildi.

Arkeo Duvar'ın imza günü 28 Ekim’de Gaziemir'deki 2'nci İzmir Kitap Fuarı'nda Sakin Kitap standında düzenlenecek. Kitabın yazarları Çiler Çilingiroğlu, Onur Zunal, Selim Martin, Fuat Yılmaz, Pınar Özlem Aytaçlar, Haluk Sağlamtimur ve Nuray Pehlivan fuarda okuyucu ile buluşarak kitabı imzalayacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)