Antalyaspor Başkanı Yılmaz'dan TFF'ye: İstanbul'un uşaklığını yapıyorlar

Türkiye Kupası finalinin ardından yaptığı açıklamada TFF'ye tepki gösteren Antalyaspor Başkanı Yılmaz, "İstanbul'un uşaklığını yapıyorlar. 1'e 3 taraftar aldılar" dedi.

Fotoğraf: Anadolu Ajansı
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a yenilen Fraport TAV Antalyaspor'un başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'e tepki gösterdi.

Maçın ardından açıklama yapan Yılmaz, "Maalesef bugün TFF'nin bir büyük tiyatrosuna daha şahit olduk. Fazla konuşmak istemiyorum. Öncelikle Beşiktaş'ı hem şampiyonluğundan dolayı hem de Türkiye Kupası'nın kazandıklarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

"TFF'ye de yazıklar olsun diyorum, Anadolu kulüplerini bu hale getirdiler. Maalesef İstanbul'un uşaklığını yapıyorlar" diyen Yılmaz, taraftar sayılarıyla ilgili soru üzerine şunları söyledi: 

"Taraftar sayısıyla ilgili 1'e 3 taraftar aldılar. Benim 300 tane taraftarım dışarıda, alınmıyor. Ben Nihat başkana söylüyorum, benim taraftarım dışarıda, her taraf Beşiktaşlı diyorum. Sayı saymayı bilmiyor ama federasyon başkanı olmuş, yazıklar olsun." (HABER MERKEZİ)