Antalya’da iş insanının aracı kurşunlandı

Antalyalı iş insanı Ali Yılmaz’ın park halindeki makam aracı kurşunlandı. Olayla ilgili açıklama yapan ATSO Başkanı Ali Bahar, "Bu saldırı yalnızca Ali Yılmaz'a karşı değil" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANTALYA - Daha önce Antalyaspor’da ikinci başkanlık ve Antalyaspor Vakfı’nda başkanlık yapan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis üyesi, Mevlana Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz’ın makam aracına silahlı saldırı düzenlendi. Ali Yılmaz’ın Mevlana Kavşağı yakınlarında bulunan iş yerinde park halinde bulunan aracına, dün gece 01.30 sıralarında yapılan saldırıda tabanca ile 7 el ateş edildi. Saldırı sırasında aracın içinde kimsenin olmadığı belirtildi.

SALDIRIYI DÜZENLEYENLER ARANIYOR

Saldırıdan sonra şirket çalışanlarının durumu polise bildirmeleri üzerine inceleme ekipleri olay yerinde araştırma yaptı. Olaydan sonra kayıplara karışan saldırgan ya da saldırganlar hakkında arama başlatıldı. ATSO’da ve Antalyaspor’da aktif rol alan Ali Yılmaz, "Bu saldırıyı düzenleyen ya da azmettiren kişilerin emniyet ve savcılık tarafından ortaya çıkarılacağına inanıyorum" dedi.

ATSO: BU SALDIRI YALNIZCA ALİ YILMAZ’A DEĞİL

ATSO Başkanı Ali Bahar, olayla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Meclis Üyemiz Ali Yılmaz’ın park halinde ve olay sırasında boş olan makam aracının, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlanarak menfur bir saldırı gerçekleştirildiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Bu saldırı girişiminin yalnızca Ali Yılmaz'a karşı değil; Antalya'nın huzur, güven ve istikrarına yönelik gerçekleştirilmiş bir eylem olduğunu kamuoyuna duyuruyoruz. Emniyet Müdürlüğümüz ve Cumhuriyet Başsavcılığımız olayı en kısa zamanda aydınlatacaktır. Meclis üyemizin her daim yanında olduğumuzu ve olay çözümlene kadar konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz.” (DUVAR)