Antalya Konyaaltı Bahçeşehir Koleji 'Felsefe Buluşmaları' düzenliyor

Antalya Konyaaltı Bahçeşehir Koleji, öğrenciler ve veliler için "Felsefe Buluşmaları" düzenliyor. Buluşmaların ilk oturumu yarın 20.00'de yapılacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya Konyaaltı Bahçeşehir Koleji, öğrencilere ve velilere özel Kasım 2020 "Felsefe Buluşmaları" düzenliyor. 4 oturumdan oluşacak olan buluşmaların ilk oturumu 4 Kasım Çarşamba günü 20.00'da yapılacak.

Felsefe Buluşmaları'nın "Felsefeye Giriş ve Mitolojinin Etkisi" başlıklı 1. oturumunda, Akdeniz Üniversitesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çetin Balanuye ve Konyaaltı Bahçeşehir Koleji Felsefe Öğretmeni Hazal Berfin Tepe konuşmacı olarak yer alacak. 

11 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de düzenlenecek olan "Ahlak Felsefesi" başlıklı ikinci oturumda konuşmacı Konyaaltı Bahçeşehir Koleji Felsefe Öğretmeni Hazal Berfin Tepe olacak. 

Konuşmacının Konyaaltı Bahçeşehir Koleji Felsefe Öğretmeni Hazal Berfin Tepe olduğu "Sanat Felsefesi" başlıklı 3. oturum da 18 Kasım Çarşamba 20.00'de başlayacak.

"Mutluluk Kavramı ve Varoluşsal Psikalaniz" adlı 4. oturumda yine Konyaaltı Bahçeşehir Koleji Felsefe Öğretmeni Hazal Berfin Tepe konuşmacı olarak yer alacak. Oturum, 25 Kasım Çarşamba günü 20.00'de yapılacak.