Antalya-Denizli yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı

Ankara'da gece saatlerinde etkili olan yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Denizli'nin Çameli ilçesinde ise kar yağışı nedeniyle tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Antalya-Denizli kara yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı

Ankara'da sabah saatlerinde kar yağışı başladı. (Fotoğraf: AA)
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'nin büyük bölümünde yağmur ve kar yağışı etkili oluyor. İstanbul'da gece saatlerinden itibaren yağmur görülürken, Ankara'da yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışı öğle saatlerinden itibaren tekrar yağmura dönecek. Kentte yarın ve cuma günü de yağmur etkili olacak.

Dikmen, Keklikpınarı, İncek, Oran gibi yüksek rakımlı yerler beyaza büründü.

 

Yoğun kar yağışı nedeniyle Antalya-Denizli kara yolu 11. kilometreden (Korkuteli-Denizli arası) itibaren ulaşıma kapandı. Korkuteli'nin yüksek kesimlerinde gece yağmaya başlayan kar, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Bölgeye İlçe Jandarma Komutanlığı ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri gönderildi. Çok sayıda aracın beklediği kara yolunun, kar küreme çalışmaların ardından kısa sürede ulaşıma açılacağı belirtildi.

DENİZLİ'DE EĞİTİME ARA

Denizli'nin Çameli ilçesinde ise kar yağışı nedeniyle eğitime, 1 gün ara verildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, kararın ilçedeki tüm eğitim ve öğretim kurumlarında geçerli olacağı belirtildi. 

Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personelinin de idari izinli sayılacağı kaydedildi. (AA/HABER MERKEZİ)