Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü

Annesine şiddet uygulayan babasını öldüren ve olay yerinden kaçan Çağatay Güler yakalandı. Babanın ise birçok suçtan sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana'nın Yüreğir ilçesi dün gece saatlerinde 18 yaşındaki Çağatay Güler, annesine şiddet uygulayan uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen babası Aydın Güler’i (42) ateşli silahla öldürdü.

DHA'nın haberine göre, dün gece saatlerinde uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Aydın Güler ile eşi Z. Güler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Güler, eşini darbettti. Bu sırada evde bulunan çiftin oğulları Çağatay Güler de tartışmaya dahil oldu. Babasının başka bir odadaki tabancasını alan Çağatay Güler, Aydın Güler’in göğsüne ateş etti.

Aydın Güler hayatını kaybederken oğlu ise kaçtı. Z. Güler’in ihbarı üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Aydın Güler’in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Z. Güler de ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Z. Güler'in ifadesinde, “Eşim sürekli ateş-buz içip beni döver. Akşam yine beni dövüyordu. Oğlum Çağatay da silahla babasını vurup olay yerinden kaçtı” dediği öğrenildi.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Polis ekipleri tarafından yakalanan Çağatay Güler gözaltına alındı. Güler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan Aydın Güler’in 'uyuşturucu kullanma', 'kasten adam yaralama' suçlarından çok sayıda kaydı olduğu ortaya çıktı. (HABER MERKEZİ)