Annesi ve babasının öldüğü kazaya göreve geldi

Urfa'da belediyenin yol yardım ekibine görevli Mehmet Hafız Erten, bu sabah görevli olarak gittiği trafik kazasında anne ve babasının yaralandığını öğrendi. Hastaneye kaldırılan çift kurtarılamadı.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şanlıurfa- Mardin yolunun 5'inci kilometresinde bu sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Mahmut Etik adlı şoför, durakta yolcu indirdikten sonra halk otobüsüyle yola çıkmak istedi. Bu sırada göz doktoruna muayene olmaya giden Ahmet Erten otomobiliyle otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, ön kısmı ezilerek hurdaya döndü.

Urfa'da, Ahmet Erten ile Şükran Erten çiftinin vefat ettiği kazanın, halk otobüsü kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; durakta durduğu sırada otobüse, arkadan gelen otomobilin çarpması ve yolcuların araçtakilere yardım için koşması yer alıyor. 

Kazayı görenlerin haber vermesiyle bölgeye sağlık ve belediye ekipleri gönderildi. Araçta sıkışan Ahmet ve Şükran Erten çifti, ağır yaralı çıkarılarak ambulansla Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan çift, doktorların müdahalesine rağmen vefat etti.

DHA'nın haberine göre, büyükşehir belediyesi bünyesindeki yol yardım ekibinden, çiftin oğulları Mehmet Hafız Erten de anne- babasının kaza geçirdiğinden habersiz, görevli olarak kaza yerine geldi. Kaza geçirenlerin anne-babası olduğunu öğrenen ve büyük üzüntü yaşayan Erten'i arkadaşları teskin etmeye çalışırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler urfa kaza görevli