Ankaragücü taraftarı maçı tesislerde izledi

5 maç seyircisiz oynama cezası verilen MKE Ankaragücü'nün taraftarları, bu akşam oynanan Hatayspor karşılaşmasını Tandoğan Tesisleri'nde dev ekranda izleyerek takımlarına destek verdi.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 15'incı haftasındaki Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırının nedeniyle 5 hafta seyircisiz oynama cezası alan MKE Ankaragücü, ilk cezasını Hatayspor maçında çekti.

Maça giremeyen MKE Ankaragücü taraftarları önce meşalelerle takım otobüsünü Eryaman Stadyumu'na uğurladı. Ardından yaklaşık 2 bin MKE Ankaragücü taraftarı, kulübün Tandoğan Tesisleri'nde toplanarak maçı dev ekrandan takip etti. Taraftarlara kulüp tarafından yemek ikramında bulunuldu.

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin yaptığı açıklamada, "O üzücü olaydan sonra biliyorsunuz Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildik ve aldığımız bir ceza var. Bu cezanın çok ağır olduğunu düşünüyoruz. Onunla ilgili Tahkim Kuruluna başvurumuzu yaptık. Bugün de Hatayspor ile önemli bir maçımız var ama cezalıyız. Taraftarlarımız o yüzden statta değil. Onlardan kopmak istemedik. Taraftarımızla birlikte olmak istedik. Bugün Tandoğan'daki altyapı tesislerimizde taraftarlarımızla birlikteyiz. Onların desteği çok önemli. İlk günden beri bizi hiç yalnız bırakmıyorlar, yanımızdalar. Onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah Ankaragücü için güzel günler yakındır. Bu günleri hep birlikte aşacağız" diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)