Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Beşiktaş taraftarlarına mesaj

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca pazar günü Beşiktaş'ı konuk edeceği maç öncesinde Beşiktaş taraftarlarını stadyumda görmek istediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 14'üncü haftasında MKE Ankaragücü, 3 Aralık Pazar günü Beşiktaş'ı evinde konuk edecek. Eryaman Stadyumu'nda saat 19.00'da oynanacak maç öncesinde  MKE Ankaragücü başkanı Faruk Koca, Beşiktaş taraftarlarını stadyumda görmek istediğini söyledi.

Maç öncesi yazılı açıklama yapan Koca, "Futbolu güzelleştiren en büyük etken taraftarlardır. Gerek milli maçlarda, gerekse ülkemizin karşılaştığı tüm olumsuzluklarda tek yürek olan futbolseverler, tarihe ve dünyaya her zaman birliktelik mesajı vermiştir. Geçtiğimiz sezonlarda yaşanan münferit olayların, hem iç sahada hem de deplasmanda artık yaşanmayacağına inancımız tüm kulüplerimiz açısından tam. Bu inançla, 03.12.2023 tarihinde Ankara'da oynanacak karşılaşmada Beşiktaş JK taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyor ve davet ediyoruz. Taraftarların takımlarına olan coşkulu ve tutkulu bağlılığını sonuna kadar göstereceği müsabakanın, ülke futbolunda deplasman yasaklarının artık yaşanmaması açısından da bir milat olacağına inanıyorum." (HABER MERKEZİ)