Ankara'da Songül Şaşırmaz adlı kadın erkek kardeşi tarafından katledildi

Malatya'dan depremzede olarak Ankara’nın Mamak ilçesine gelen Songül Şaşırmaz, erkek kardeşi Şahin Şaşırmaz tarafından öldürüldü. Diğer erkek kardeşini yaralayan Şahin Şaşırmaz yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Malatya’dan depremzede olarak iki erkek kardeşiyle Ankara’nın Mamak ilçesine yerleşen Songül Şaşırmaz, erkek kardeşi Şahin Şaşırmaz tarafından öldürüldü. Diğer erkek kardeşi Abbas Şaşırmaz'ı bıçaklayarak yaralayan fail, balkondan atlayarak kaçmaya çalışırken, mahalleli tarafından yakalandı. Olay yerine gelen polis, Şahin Şaşırmaz'ı gözaltına aldı. Yaralı Abbas Şaşırmaz, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, Songül Şaşırmaz'ın cesedi ise Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre Songül Şaşırmaz, erkek kardeşi tarafından sistematik şiddete uğruyordu. Duruma tepki gösteren mahalleli, defalarca polisi aramalarına rağmen fail hakkında herhangi bir işlem yapılmadığını ve kadının koruma altına alınmadığını belirtti.

Öte yandan Şaşırmaz’ın öldürülmeden önce evinin balkonundan yardım istemesine rağmen ne polisin ne de başka birinin yardıma gitmediği ifade edildi. (HABER MERKEZİ)