Ankara'da polis memuru, eşi ve kayınpederini katledip intihar etti

Başkentte özel harekat polisi Serkan Eke, eşi Eda Eke ve kayınpederi Yakup Ortaburun'u öldürdükten sonra intihar etti.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'nın Elmadağ ilçesinde özel harekat polisi Serkan Eke (45), boşanmak istediğini söyleyen eşi Eda Eke ile kayınpederi Yakup Ortaburun'u tabanca ile öldürdükten sonra intihar etti. 

DHA'nın haberine göre olay, öğle saatlerinde Elmadağ ilçesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre Eda Eke, bir süre önce evini terk edip ailesinin yanına döndü. Serkan Eke, boşanmak istediğini söyleyen eşi Eda Eke ile kayınpederi Yakup Ortaburun'un içinde bulunduğu otomobilin önünü, ilçe girişindeki köprü altında kendi otomobiliyle kesti. Eke, araçtan zorla indirdiği eşi ile kayınpederine tabancasıyla ateş etti. Serkan Eke, daha sonra aynı silahı çenesine dayayıp ateşledi. Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Serkan Eke, Eda Eke ve Yakup Ortaburun'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Polisin yaptığı incelemenin ardından 3 kişinin cesedi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.  

Serkan Eke’nin özel harekatta görev yaptığı, 1 ay önce şark görevinden döndüğü belirtildi. Çiftin iki çocuklarının bulunduğu öğrenildi. (HABER MERKEZİ)