Ankara'da fırtına: İki binanın çatısı uçtu

Ankara'da kuvvetli rüzgar nedeniyle iki binanın çatısı uçtu, bir ağaç devrildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da etkili olan sağanak ve kuvvetli rüzgar nedeniyle Çankaya'da iki binanın çatısı uçtu, Çubuk'ta ise bir ağaç park halinde otomobilin üzerine devrildi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Ankara'da öğle saatlerinde görülen yağış ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Çankaya ilçesinde bulunan Akpınar Mahallesi'nde rüzgarın etkisiyle iki binanın çatısından kopan parçalar, park halindeki 5 araca ve diğer evlerin üzerine düştü.

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, hasar tespit çalışması başlattı.

Olay anında dışarda olan Metin Çiçek, yağışın başlamasının ardından arabasını güvenli bir yere almak için dışarı çıktığını, bu esnada yere çatı parçalarının düştüğünü söyledi.

Çiçek, "Neyse ki cana gelmedi. Kimseye bir şey olmadı Allah'tan. Çok şükür. Yani bu çatı komple yenilenecek. Artık zarar boyutu nedir bilemiyorum. Hemen yan tarafta Batı Sitesi var. İşte buradan da gözüküyor. Batı Sitesi de aynı şekilde. Onun da yarısı gitti" dedi.

Çubuk ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Gümüş Sokak'ta rüzgar nedeniyle bir ağaç park halindeki otomobilin üzerine devrildi.

Bölgeye gelen Çubuk Belediyesi'ne bağlı ekiplerin devrilen ağacı kaldırması için yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Ağacın kaldırılmasıyla yol trafiğe açıldı. (HABER MERKEZİ)