Ankara Film Festivali'nin Afiş Yarışması'nın jürileri belli oldu

2-10 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Ankara Film Festivali'nin Afiş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri belli oldu. Kazanan afiş, 15 bin TL'lik ödülün sahibi olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu yıl 34'üncüsü gerçekleştirilecek olan Ankara Film Festivali kapsamında düzenlenecek Afiş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri belli oldu. 

Jüride Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğr. Gör. Prof. Dr. Özden Pektaş, Hacı Bayram Veli Üniversitesi G.S.F. Görsel İletişim Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Prof. Dr. Çiğdem Demir, Başkent Üniversitesi G.S.F. Grafik Sanatlar Bölümü Öğr. Gör. Halime Türkkan, Grafik Sanatçısı ve Başkent Üniversitesi Öğr. Gör. Kayahan Kaya, Grafik Sanatçısı ve Sanat Yönetmeni Murat Dorkip ile Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı Başkanı İrfan Demirkol yer alacak.

Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonrası seçilecek afişe, 15 bin TL ödül verilecek. Bireysel katılıma açık olan yarışmaya gönderilen eserlerin, daha önce yurt içinde ve yurt dışında herhangi bir yarışma ya da sergiye katılmamış, hiçbir yerde yayınlanmamış, özgün olması gerekiyor.

Son katılım tarihi 20 Eylül 2023 olan yarışmanın güncel yönetmelik şartlarına ve başvuru formuna buradan ulaşılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)