Andy Serkis, yeni 'Yüzüklerin Efendisi' filmlerine 'bir şartla' dönebilir

"Yüzüklerin Efendisi" üçlemesinde Gollum karakterini canlandıran Andy Serkis yeni duyurulan Yüzüklerin Efendisi filmlerine bir şartla katılabileceğini belirtti. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Peter Jackson’ın "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesinde Gollum karakterini canlandıran oyuncu Andy Serkis, yeni duyurulan Yüzüklerin Efendisi filmleri hakkında konuştu. Serkis, Gollum rolüne geri dönme durumundaki en önemli şartının yönetmen Peter Jackson’ın yapımları katılması olduğunu söyledi.

Kayıp Rıhtım'ın Screen Rant'ten aktardığı habere göre, Serkis, BroBible’a verdiği röportajda Orta Dünya’ya dönme fikrine sıcak baktığını söyledi. Ancak geri dönüş için bir şartı olduğunu belirten oyuncu, "Peter Jackson, Fran Walsh ve Philippa Boyens birçok filmi beraber çektiğimiz, benim ikinci ailem gibiler. Çalıştığım en muhteşem insanlar. Bana sorarsanız Orta Dünya’da hayata geçirilebilecek potansiyel hikâyeler var ve eğer onlar bunu yaparsa ben de bu alevi canlandırmak için (projeye) dahil olurum… Orta Dünya beni hiç bırakmadı" diye konuştu. 

İzleyiciler, Serkis’in Gollum karakteri ile yüzüğe sahip olduğu ve Dumanlı Dağlar’da saklandığı dönemi yeniden canlandırabileceğini öne sürdü. Ayrıca Gollum’un yeni projelerde yan karakter olarak yer alabileceği de iddiaları da gündeme geldi. 

Ne olmuştu?

Warner Bros Discovery CEO'su David Zaslav, yazar J. R. R. Tolkien eserlerinin yayın haklarını elinde tutan Embracer Group ile yeni "Yüzüklerin Efendisi" filmleri için anlaşmaya varıldığını duyurdu. Yeni filmler, ilk üç filmin arkasındaki ekip olan New Line Cinema tarafından üstlenilecek. 

 

Peter Jackson, Philippa Boyens ve Fran Walsh ise Warner Bros.’un açıklamasının ardından mevcut anlaşmadan "haberleri olduğunu ve yetkililerin her aşamada kendilerini bilgilendirdiklerini" söylemişti.