Ancelotti: Arda Güler çok üzgün

Real Madrid'de menisküs ameliyatının ardından çıktığı antrenmanda tekrar sakatlanan Arda Güler'in çok üzgün olduğunu söyleyen Ancelotti, "Biraz beklememiz gerekiyor. Çok ciddi bir durum değil" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler'in Las Palmas maçından önce gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanmasıyla ilgili teknik direktör Carlo Ancelotti'den açıklama geldi.

18 yaşındaki yıldızın antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle üzgün olduğunu söyleyen İtalyan çalıştırıcı, "Antrenmanı bitirdi ve sağlığı gayet iyiydi. Hatta antrenmandaki son golü de kendisi attı. Sonra bir şey hissetti ve küçük bir sakatlık geçirdi. Arda Güler şu an çok üzgün. Menisküs problemini atlattı ama biraz beklememiz gerekiyor. Çok ciddi bir durum değil. Amacımız bugün oynamasıydı" diye konuştu.

Real Madrid, dün akşam oynanan maçta Las Palmas'ı Brahim Diaz ve Joselu'nun golleriyle 2-0 mağlup etmişti.

Arda Güler, eflatun-beyazlıların sezon başındaki ABD kampında menisküs sakatlığı geçirmiş ve kampı yarıda bırakarak İspanya'ya dönmüştü. Ağustos ayında ameliyat olan genç yıldız, hafta başında takımla antrenmanlara başlamıştı. Güler'in yaklaşık 1 ay daha sahalardan uzak olması bekleniyor. (HABER MERKEZİ)