Sinemadan müziğe, edebiyattan baleye haftalık etkinlik rehberi

Nazan Öncel'in KüçükÇiftlik Park konseri, Ankara Opera Sahnesi'ndeki 'Fındıkkıran' balesi, 'Göz Alabildiğine İstanbul' sergisi haftanın öne çıkan etkinlikleri...

SERGİ

Georges Pierre’in Gözünden Godard

Sinematek/Sinema Evi, '60’larda Godard' seçkisine paralel olarak yönetmenin filmlerinden kamera arkası fotoğrafları Sinematek/Sinema Evi ve Institut français İstanbul sergi salonunda sinemaseverlerle buluşturuyor.

Usta fotoğrafçı Georges Pierre’in fotoğrafları, Godard'ın eserlerine ve onun, sinemanın geleneksel kurallarına nasıl karşı çıktığına ışık tutuyor.

Sergiyi görmek için cumartesi son gün, o yüzden bu haftaki etkinlik programınıza mutlaka alın.

Sergi, Institut Français İstanbul’da saat 10.00-18.00 saatleri arasında, Sinematek/Sinema Evi’nde ise pazartesi hariç hafta içi 10.00-20.00 ve hafta sonu 10.00-18.30 saatleri arasında ziyarete açık. Giriş ücretsiz.

Haberin Devamı
En az yakan 10 dizel otomobil Erdoğan’ın CHP ziyaretinde oturma düzeni belli oldu! Benzine indirim geldi, akaryakıt fiyatları güncellendi Rakamlar güncellendi: En çok emekli promosyonu veren 13 banka İyi Türk kahvesi nasıl yapılır? Sıcaklıklar etkiledi: Baraj doluluk oranlarında düşüş başladı