Şam’dan Ankara'ya önkoşul: 'İşgal sona ermeden...'

Gazete Duvar yazarı Fehim Taştekin, dış politikadaki gelişmeleri saat 21.00’de Gazete Duvar canlı yayınında değerlendirdi.

DUVAR - Suriye, Türkiye ile normalleşme için hangi şartları sunuyor?

Devletle olan ilişkisini, hakkında geçmişte çıkan iddiaları ve son dönemde yeniden gündeme gelmesini düşündüğümüzde, SADAT’ı nereye oturtmak gerekiyor?

İran, Türkiye-Suriye ilişkilerinde kendisini nerede konumlandırıyor, beklentileri neler?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 18 Ocak Washington’da mevkidaşı Blinken ile görüşecek. Masada olduğu düşünülen 'Suriye ile normalleşme' konusunda neler konuşulacak?

Türkiye; İsveç ve Finlandiya'nın girmek istediği NATO'daki kartını nasıl kullanacak? Türkiye NATO’ya üyeliklerine onay vererek hem Suriye ile normalleşme hem F-16 satışı noktasında ABD’den istediklerini alabilir mi?

Gazete Duvar yazarı Fehim Taştekin Gazete Duvar canlı yayınında değerlendirdi. (HABER MERKEZİ)

Reisi'nin ölümü ne getirir ne götürür? Fehim Taştekin değerlendirdi İsrail’in Refah saldırısı ve ateşkes: Fehim Taştekin değerlendirdi ABD ve Fransa'da öğrenciler Filistin için ayakta Erdoğan'ın Irak turu neler getirecek: Fehim Taştekin değerlendirdi İran'ın İsrail'e yanıtı ne getirecek? Ortadoğu'da neler olacak? İran-İsrail geriliminde son perde: Saldırı bekleniyor mu?