Otomobil satışları haziranda arttı: Renault zirvede...

Araç satışları bayram tatiline rağmen haziran ayında rekor kırdı. Buna göre, haziranda yüzde 37,5 artan otomobil ve hafif ticari araç satışları böylece yılın ilk yarısında 555 bin adede ulaştı.

DUVAR - Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD), haziran ayı otomobil ve hafif ticari araç satış rakamlarını açıkladı. Yüksek enflasyon ve kurdaki hızlı yükselişle en cazip yatırım araçlarından biri haline dönüşen otomobil, bayram tatiline rağmen yeni satış rekoru kırdı. Haziran ayında otomobil ve hafif ticari araç satışları yüzde 37,5 artarak 110 bin adeti aştı. Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci ise yaptığı değerlendirmede, uzun bir süre sonra Renault marka aracın Fiat'ı geçtiğini söyledi.

Haberin Devamı
Dünyanın en iyi ekmekleri seçildi: Şampiyon Türkiye'den 4 yılda tablo değişti: En çok taraftarı olan takım... Cumartesi Anneleri'nin 1000'inci haftasından fotoğraflar Rakamlar güncellendi: En çok emekli promosyonu veren 13 banka İyi Türk kahvesi nasıl yapılır? Sıcaklıklar etkiledi: Baraj doluluk oranlarında düşüş başladı