'Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi', gişenin yeni lideri

Haftanın yeni filmlerinden 'Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi', yaklaşık 47 bin seyirciyle açılışını Box Office Türkiye'nin zirvesinde gerçekleştirdi.

1. Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi

Toplam 197 bin seyircinin salonlardaki yerini aldığı hafta sonunda, Box Office Türkiye listesinde bir hafta aradan sonra yeniden bir animasyon film yer aldı. Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi (Ladybug & Cat Noir: The Movie), 46 bin 864 seyirciyle açılışını Box Office Türkiye'nin zirvesinde gerçekleştirdi.

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi, şehirlerini korumak için süper kahramanlar Uğur Böceği ile Kara Kedi'ye dönüşen Parisli gençler Marinette Dupain-Cheng ve Adrien Agreste'in hikayesini konu ediyor. Marinette ve Adrien, diğerleri gibi iki gençtir, ancak tehlike kapıyı çaldığında maskeli süper kahramanlar Uğur Böceği ve Kara Kedi'ye dönüşürler. Güçlerini sadece özverili bir şekilde kullanmakla uğraşan, kimliklerini bir sır olarak saklayan ve kendilerİni beklenmedik bir aşkın içinde bulan ikili, şehirlerini korumak için birlikte zorlu bir mücadeleye girişir.

Haberin Devamı
Dünyanın en iyi ekmekleri seçildi: Şampiyon Türkiye'den 4 yılda tablo değişti: En çok taraftarı olan takım... Cumartesi Anneleri'nin 1000'inci haftasından fotoğraflar Rakamlar güncellendi: En çok emekli promosyonu veren 13 banka İyi Türk kahvesi nasıl yapılır? Sıcaklıklar etkiledi: Baraj doluluk oranlarında düşüş başladı