Meteoroloji uyardı: Toz taşınımı etkili olacak

Meteoroloji Marmara, Ege ve Akdeniz için toz taşınımı uyarısı yaparken bazı bölgelerde kısa süreli sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ise 6 dereceye kadar artış var.

DUVAR - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinin iç ve yüksek kesimleri, Manisa ve Antalya’nın kuzeybatısı ile gece saatlerinden itibaren Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz’de toz taşınımı bekleniyor.

Haberin Devamı
En az yakan 10 dizel otomobil Erdoğan’ın CHP ziyaretinde oturma düzeni belli oldu! Benzine indirim geldi, akaryakıt fiyatları güncellendi Rakamlar güncellendi: En çok emekli promosyonu veren 13 banka İyi Türk kahvesi nasıl yapılır? Sıcaklıklar etkiledi: Baraj doluluk oranlarında düşüş başladı