Kışın cildinizi koruyacak 10 besin

Cildinizde yıpranmanın arttığı kış aylarında kozmetik ürünlerden önce, beslenmenize özen gösterebilirsiniz. Cilt sağlığında düzenli ve dengeli beslenmek oldukça önemlidir.

Yeşil çay

DUVAR - Cildinizde yıpranmanın arttığı kış aylarında kozmetik ürünlerden önce, beslenmenize özen gösterebilirsiniz. Cilt sağlığında düzenli ve dengeli beslenmek oldukça önemlidir. Örneğin, içerisindeki antioksidanların ciltte kırışma ve yaşlanmayı engelleyen yeşil çay, serbest radikallerin oluşumuyla savaşarak cildi koruyor. Günde 2 fincan yeşil çay tüketmek cilde iyi geliyor. Ancak yüksek tansiyonu olanlar yeşil çay tüketmeden önce doktorlarına danışmalılar çünkü; bu içecek tansiyonu yükseltmesiyle biliniyor.

Haberin Devamı
IMDb'ye göre en popüler 20 dizi İslam Memiş'ten altını ve doları olana 'pazartesi' uyarısı: Yapmayın Benzine ve motorine büyük indirim geliyor: 5 Mayıs akaryakıt fiyatları Dünyanın en iyi yoğurtlu yemekleri: Türkiye'den bir lezzet zirvede Mevduat faizlerinde gerileme: 1 milyon liranın getirisi ne kadar? En düşük emekli maaşı için iki senaryo: Konuşulan zam oranı belli oldu