Gram altın tarihi zirvesine çok yakın!

Gram altında 2,000 TL seviyesinin birkaç kez test edileceği bir süreçte olduğumuz söylenebilir. Yılın ikinci çeyreğinden itibaren gerek ons, gerek gram altında yeni zirveler göreceğiz...

İSTİFA, GÖREVDEN
ALMA YA DA NE?..

DUVAR - Belki bu kez ekonomi yönetiminde bir istikrar olur ve TCMB Başkanı, en azından sıkılaştırma politikaları sonuç verene kadar görevinde kalır diye düşünüyorduk birkaç ay öncesine kadar… Bu kez de olmadı! ABD’de batan bir bankanın, First Republic Bank’ın yönetim kurulundan gemi batmadan önce istife eden ve zarar gören banka mudileri tarafından dava edilen bir kişiyi, allaya pullaya getirdiler ve dokuz ay sonra da görevinden aldılar. Üstelik Hafize Gaye Erkan’ı görevden alma biçimi bile karmakarışık bir hale büründü. İstifa etti, yok görevden alındı derken kafalar karıştı. Türkiye ekonomisinin yurtdışındaki vitrini olan bir kurumun başkanından söz ediyoruz! Ve Türkiye yabancı yatırım çekmek istiyor, daha doğrusu yabancı yatırıma muhtaç. İşte o vitrinin hali bu! Böyle bir manzara sergileyen ülkeye yabancı yatırımcı güven duyar mı, şimdi biri bu soruya yanıt bulmalı! Onu da geçtim, böyle önemli bir kurumda görevden almalar ve atamalar bu kadar gayri ciddi olabilir mi? 

Haberin Devamı
Dünyanın en iyi ekmekleri seçildi: Şampiyon Türkiye'den 4 yılda tablo değişti: En çok taraftarı olan takım... En az yakan 10 dizel otomobil Cumartesi Anneleri'nin 1000'inci haftasından fotoğraflar Rakamlar güncellendi: En çok emekli promosyonu veren 13 banka İyi Türk kahvesi nasıl yapılır?